Κυριακή, 11 Απριλίου 2010

Κόντρα μεταξύ ΝΔ - Θ.Πάγκαλου με αφορμή την οικονομία

«Ο γνωστός υβριστής κ. Πάγκαλος ‘ξαναχτύπησε’» σχολίασε την Κυριακή ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος απαντώντας στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ο οποίος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά «άσχετο με την οικονομία».
Συγκεκριμένα, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε: «Από την ημέρα που κυβέρνησε ο κ. Καραμανλής μέχρι την ημέρα των εκλογών αυξήθηκε το χρέος μας κατά 50%. Έχοντας, λοιπόν, να αντιμετωπίσουμε ένα χρέος της τάξης του 12%, που η κυβέρνηση έλεγε στον ελληνικό λαό ότι ήταν 6%, ενώ έλεγε στην ΕΕ ότι είναι 8% και τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν 12%, εμείς έπρεπε κατά την άποψή του να βρούμε μια λύση χωρίς δανεισμό.
» Δεν είμαστε μάγοι. Ο κ. Σαμαράς είναι άσχετος με την οικονομία προφανώς. Ή με την αλήθεια» κατέληξε ο κ. Πάγκαλος.
Στην απάντησή του ο κ. Παναγιωτόπουλος σχολίασε: «Ο γνωστός υβριστής κ. Πάγκαλος ‘ξαναχτύπησε’. Η σοβαρότητα των περιστάσεων και η κρίση, που διέρχεται η χώρα, επιβάλλουν να συνεχίσουμε να μην ασχολούμεθα μαζί του.
» Απλώς, επισημαίνουμε το αυτονόητο: ότι δεν είναι ώρα για ύβρεις, αλλά για έργα και πράξεις υπέρ του Ελληνικού λαού. Ο κ. Πάγκαλος στις ύβρεις έχει αξιοπρόσεκτες ‘επιδόσεις’. Στα έργα και στις πράξεις, όμως, δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...