Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Aλέξης Τσίπρας: Χειρότερη και από του Κ. Καραμανλή η κυβέρνηση Παπανδρέου

dsc04911Η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, είναι χειρότερη ακόμα και από αυτή του Κώστα Καραμανλή, υποστήριξε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κλήθηκε να πάρει κρίσιμες αποφάσεις και τις πήρε με ένα ιδιαίτερο ταξικό φορτίο, παρατήρησε και στη συνέχεια εξαπέλυσε νέα επίθεση προς το πρόσωπο του υπουργού Εργασίας με αφορμή την προαναγγελία για την ανατροπή των διαιτητικών αποφάσεων που δίνουν αυξήσεις στον ιδιωτικό τομέα, πέραν των προβλέψεων του μνημονίου.

Χθες ο υπουργός Εργασίας, Αν. Λοβέρδος, χαρακτήρισε εκτός πλαισίου τις αποφάσεις της Διαιτησίας που επιτρέπουν αυξήσεις σε ορισμένους κλάδους, δηλώνοντας και πάλι την πρόθεσή του για νομοθετική ρύθμιση, με την οποία δεν θα εφαρμοστούν οι αποφάσεις αυτές.
«Δεν είναι δυνατόν να λαμβάνονται αποφάσεις από τη Διαιτησία εκτός του συγκεκριμένου πλαισίου ... δεν είναι δυνατόν κάποιοι κλάδοι να ακυρώνουν στην πράξη την ΕΓΣΣΕ, να αγνοούν την εθνική προσπάθεια και το μνημόνιο που έχει υπογράψει η χώρα», υπογράμμισε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...