Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

Διαφωνεί η Ντ.Μπακογιάννη στην επιλογή της Ρηγίλλης για την Περιφέρεια Κρήτης


Αθήνα: Νέα εστία έντασης στις σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη, αυτή τη φορά με αφορμή τον υποψήφιο της ΝΔ στην Περιφέρεια Κρήτης.
Η πρώην υπουργός φέρεται να διαφωνεί με την υποψηφιότητα Ι.Πλακιωτάκη: «Δεν πρόκειται να σε στηρίξω, δεν έχεις αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά» τού είπε, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρονται στον Τύπο της Τετάρτης.
Σύμφωνα με το Βήμα της Τετάρτης, η κα Μπακογιάννη αναμένει τις κινήσεις του πρώην υφυπουργού Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να είναι υποψήφιος, ή του κ. Λ.Αυγενάκη.
Σύμφωνα με πηγές της Ελευθεροτυπίας, ο κ. Μαρκογιαννάκης δέχεται εισηγήσεις πολιτικών του φίλων να κάνει δήλωση ανεξαρτητοποίησης στις 24 Αυγούστου, όταν ανοίγει το β' Θερινό Τμήμα της Βουλής.
Ο ίδιος απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες περί ανεξαρτητοποίησής του, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης.

Στο Καρπενήσι ο Κ.Μπακογιάννης

Ένα βήμα πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το δήμο Καρπενησίου φαίνεται να βρίσκεται ο γιος της πρώην υπουργού Κώστας Μπακογιάννης.
Στη Ρηγίλλης, σύμφωνα με το Βήμα, τηρούν στάση αναμονής, αφού το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα.

news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...