Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

ΣΥΡΙΖΑ: Συνταγή μεγαλύτερης βύθισης από την Κομισιόν

Για «σίγουρη συνταγή μεγαλύτερης βύθισης της οικονομίας στην κρίση» κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής αναφερόμενος στις νέες συστάσεις που περιέχει η έκθεση της Κομισιόν που δημοσιοποιήθηκε χθες.
«Η έκθεση της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία, που δόθηκε χτες στη δημοσιότητα, είναι συνέχεια της προσπάθειας διαρκούς συρρίκνωσης των δικαιωμάτων και του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού προσαρμόζοντάς τα στην προκρούστεια κλίνη που η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ετοιμάσει μαζί με το Δ.Ν.Τ. σε βάρος των λαών της Ευρώπης», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «οι νέες υποδείξεις της Κομισιόν για πρόσθετες συνταξιοδοτικές και φορολογικές «μεταρρυθμίσεις», οι προτροπές για περαιτέρω ιδιωτικοποιήσεις σε κύριους τομείς της οικονομίας, που ακόμα και δεξιές κυβερνήσεις αρνούνται να παραχωρήσουν στο ιδιωτικό κεφάλαιο, αλλά και οι εισηγήσεις για τυφλές «προσαρμογές» σε βάρος πολλών επαγγελματιών της χώρας μας, αποτελούν τη σίγουρη συνταγή μεγαλύτερης βύθισης της οικονομίας στην κρίση».
Καταλήγοντας, ο κ. Χουντής σημειώνει ότι «δυστυχώς η κυβέρνηση της Ελλάδας έχει αποδείξει ότι είναι πάντα πρόθυμη να εφαρμόσει αυτού του είδους τα μοντέλα κι ότι δεν ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της χώρας αλλά μόνο για τα δικά της, που τα έχει ταυτίσει με τα πιο αντιδραστικά, νεοφιλελεύθερα κέντρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...