Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Χρ. Μαρκογιαννάκης: Ενα βήμα πιο κοντά στη Μπακογιάννη

 
Νέες βολές κατά του Αντώνη Σαμαρα εξαπέλυσε σήμερα από τα Χανιά ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρ. Μαρκογιαννάκης, ενώ δήλωσε πώς δεν τον αφήνει ασυγκίνητο η προοπτική ίδρυσης κόμματος από την Ντόρα Μπακογιάννη.
«Ασφαλώς δεν με αφήνει ασυγκίνητο η δημιουργία ενός κόμματος και με πρωτοβουλία μιας Χανιώτισσας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Προπάντων εγώ είμαι από εκείνους που στήριξα καθαρά την υποψηφιότητα της κας Μπακογιάννη για την ηγεσία της ΝΔ και ως εκ τούτου αν καταλήξω εκεί θα είναι μια συνέχεια, σε ό,τι αφορά την πολιτική μου πορεία, η οποία θα συνεχισθεί».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι έως το τέλος του μήνα θα ανακοινώσει την απόφασή του για το αν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης.
Κλιμακώνοντας την επίθεσή του κατά του προέδρου της ΝΔ, ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε πως θέλει να του στείλει ένα μήνυμα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να με διέγραψε από τα κιτάπια του. Τις αρχές μου τις ιδέες μου, τους αγώνες μας, δεν μπορεί κανείς να διαγράψει».
«Δεν μπορεί κανείς Σαμαράς να με διαγράψει και προπάντων δεν μπορεί κανείς να με διαγράψει από την συνείδηση των συναγωνιστών που τόσα χρόνια δίναμε μαζί αγώνες», συμπλήρωσε.

Επισήμανε ότι η ΝΔ όλα αυτά τα χρόνια πέτυχε πολλά στο δήμο Χανίων και τόνισε: «Τα καταφέραμε γιατί αγωνιστήκαμε, γιατί δουλέψαμε και δουλέψαμε τίμια, χωρίς υστεροβουλία, χωρίς πισωπλατα μαχαιρώματα, σε αντίθεση με εκείνους και με εκείνον και την παρέα του, που τόλμησε να διαγράψει εμένα μετά από τόσα χρόνια αγώνα».
«Με μια διαδικασία εκπληκτικής ταχύτητας, χωρίς να τηρηθεί το καταστατικό του κόμματος και χωρίς - αυτό δεν έχει προηγούμενο - να δεχτώ ένα τηλεφώνημα. Ένα τηλεφώνημα στην πορεία που είχα εκφράσει την δυσαρέσκεια μου στην διαδικασία που ακολουθήθηκε, γιατί εγώ με τον κ. Πλακιωτάκη δεν έχω τίποτα. Ίσα - ίσα που είναι φίλος μου», συνέχισε.
Όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, ο ανεξάρτητος βουλευτής σημείωσε πως «ο δίαυλος επικοινωνίας με την Ρηγίλλης είχε κοπεί προ πολλού από τον κ. Σαμαρά σε ό,τι αφορά το πρόσωπο μου, ήμουν υποχρεωμένος να τα πω δημόσια».
Τέλος, ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι ανήκει στην ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλη, του Κώστα Καραμανλη, του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Γεωργίου Ράλλη, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και όχι στην Νεα Δημοκρατία του κ. Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...