Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική η αποχώρηση της Ν.Δ. από την Εξεταστική

Flags of Coalition of the Radical Left support...Image via WikipediaΠροκλητική, χαρακτήρισε την αποχώρηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας από την Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, ο Θοδωρής Δρίτσας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

"Η αποχώρηση των συναδέλφων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας από την Επιτροπή" αναφέρει σε δήλωσή του ο Θ. Δρίτσας, "συνιστά πρόκληση, απέναντι στην απαίτηση του ελληνικού λαού να διερευνηθούν όλες οι πτυχές και οι παράμετροι για το σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη η Μονή Βατοπεδίου και πολλά άλλα πρόσωπα".

"Αυτή η πρόκληση από τη Νέα Δημοκρατία, που συστηματικά έχει μεθοδεύσει τη συγκάλυψη όλων των σκανδάλων και των ευθυνών της, δεν θα μπορούσε να βρει δικαιολογία, εάν δεν συνοδευόταν από την ανάλογη συμπεριφορά του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με σκοπό επίσης τη συγκάλυψη των σκανδάλων και των ευθυνών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για όλα αυτά".

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε: "Είναι πολύ χαρακτηριστικό –και ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιώνεται με τη σημερινή εξέλιξη– ότι από τους εξεταζόμενους για την υπόθεση του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου λείπουν δύο εκ των εκ των εμφανών πρωταγωνιστών: τα τότε κυβερνητικά στελέχη κ. Δρυς και κ. Φωτιάδης. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. επέλεξε να μεροληπτήσει ως προς τις ευθύνες για το σκάνδαλο Βατοπεδίου. Διότι είναι βέβαιο ότι καμία συναλλαγή και ανταλλαγή δεν θα μπορούσε να γίνει, εάν δεν υπήρχαν οι νομιμοποιήσεις των απαιτήσεων της Μονής επί της δημόσιας περιουσίας. Και αυτό είναι έργο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Αυτό αναδεικνύεται σήμερα μ’ αυτή την αποχώρηση".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...