Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Νέες προειδοποιήσεις στους αντάρτες της Ν.Δ.

Την πόρτα της εξόδου έδειξαν ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Μάξιμος Χαρακόπουλοςσε όσα μέλη του κόμματος αμφισβητήσουν τις επιλογές της ηγεσίας για τις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου. 

"Όποίος δεν στηρίζει τις επιλογές της ΝΔ σε αυτό το επίπεδο [σ.σ. Περιφέρειας], δεν επιθυμεί να είναι στη ΝΔ. Αυτό δεν εξαρτάται από μας. Εξαρτάται από όποιον είναι μέλος της ΝΔ και οφείλει να γνωρίζει ότι έχει και υποχρεώσεις οι οποίες απορρέουν από την ιδιότητα αυτή", δήλωσε ο Αν. Λυκουρέντζος σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real News.

"Νομίζω ότι είναι αυτονόητο πως όλα τα στελέχη θα πρέπει να στρατευτούν στις κεντρικές επιλογές που έχει κάνει το κόμμα μέσα από τις διαδικασίες που επέλεξε. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του. Νομίζω ότι το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο το προηγούμενο διάστημα.Τα κόμματα δεν είναι φιλολογικές λέσχες που ανταλλάσσουν απόψεις και ο καθένας στο τέλος κάνει ότι θέλει", ανέφερε  ο Μαξ. Χαρακόπουλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...