Τρίτη, 17 Αυγούστου 2010

Διαψεύδει τα περί υποψηφιότητάς του με το ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Τσακνής και ψηφίζει ΚΚΕ

Διαψεύδει ο γνωστός καλλιτέχνης Διονύσης Τσακνής τα σημερινά δημοσιεύματα που τον ήθελαν πιθανό υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Αθηναίων.
Ο κ. Τσακνής εκφράζει εξάλλου με ανακοίνωσή του την πλήρη υποστήριξή του στον Νίκο Σοφιανό, υποψήφιο του ΚΚΕ για το Δήμο της Αθήνας, τονίζοντας ότι είναι γνωστή η συμμετοχή του στην κίνηση του αριστερού βήματος διαλόγου.
Ανεξάρτητα από τις προσωπικές ιδεολογικές τοποθετήσεις του καθένα από εμάς, θα επιμένουμε ενωτικά, σημειώνει ο κ. Τσακνής, διευκρινίζοντας επίσης ότι «δεν είμαστε ούτε άλλο ένα κόμμα της Αριστεράς, ούτε κάποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, κάτι τέτοιο, θα ακύρωνε και τις προθέσεις και την αξιοπιστία μας».
Σχολιάζοντας τα σημερινά δημοσιεύματα ο Διονύσης Τσακνής υπογραμμίζει ότι «η φερόμενη ως υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές του Δήμου της Αθήνας θα μπορούσε -έστω- να συζητηθεί αν επρόκειτο να συνενώσει τη Σύνολη Αριστερά. Σε μια τέτοια περίπτωση θα αισθανόμουν μεγάλη τιμή, ανεξάρτητα αν αποδεχόμουν ή όχι την πρόταση».
«Η σημερινή συγκυρία», καταλήγει, «είναι δεδομένη. Το ΚΚΕ, στο οποίο και πρόσκειμαι πολιτικά, έχει ήδη επιλέξει το σ. Νίκο Σοφιανό και έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Δεν μού μένει παρά να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, παρά το γεγονός ότι δεν ψηφίζω στο Δήμο της Αθήνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...