Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Την θεία... Αγλαΐα κληρονόμησε ο Πάγκαλος


Μεγάλη κουβέντα έγινε για το πόθεν έσχες του Θεόδωρου Πάγκαλου και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έσπευσε να διευκρινίσει πως ήταν... άκληρος πριν τρία χρόνια και τα δηλωθέντα προέρχονται από τον πατέρα του που πέθανε πρόσφατα καθώς και την θεία του, Αγλαΐα Παγκάλου.
 Σύμφωνα με την γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Πάγκαλος, η ριζική αλλαγή στα φορολογικά του οφείλεται σε δύο... θανάτους: αυτόν του 91χρονου πατέρα του και εκείνον της εξαδέρφης του πατέρα του, Αγλαΐας.

Μάλιστα, τόσο πλούσια ήταν η θεία Αγλαΐα που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης -όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανακοίνωσή του πάντα- ακόμα πασχίζει να καταγράψει τα διάφορα κληροδοτήματα, πολλά από τα οποία προέρχονται από πολυμελείς οικογένειες.

Όσο για το 12,5 στρεμμάτων αμπέλι του; Είναι... 4 σε 1, αφού δημιουργήθηκε από τέσσερα διαφορετικά που αγοράστηκαν από το 1987 έως το 1994.

Πάντως, η «τύχη» του κ. Πάγκαλου -που έχασε πατέρα και θεία αλλά απέκτησε μια περιουσία- δεν του χαμογέλασε διάπλατα: όπως αναφέρει, δεν έχει ακόμα ξεχρεώσει τα δάνεια που πήρε για να αποκτήσει τα ακίνητα που δεν προέρχονται από την κληρονομιά, όπως π.χ. το διαμέρισμα 80τμ στην οδό Πατριάρχου Φωτίου.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σπεύδει να μας... προειδοποιήσει ότι στο επόμενο πόθεν έσχες μπορεί να τον δούμε με ακόμα μεγαλύτερη περιουσία καθώς υπάρχουν κι άλλοι ετοιμοθάνατοι συγγενείς (!) που ίσως κληρονομήσει.

Άντε να δούμε η δική μας θεία Αγλαΐα πότε θα μας αφήσει χρόνους, μπας και κάνουμε κι εμείς περιουσία...STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...