Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν κάλυψε Καραμανλή η Μπακογιάννη


Αν ο κ. Καραμανλής έχει να προσθέσει κάτι για την υπόθεση Βατοπεδίου [στην Προανακριτική Επιτροπή], να το κάνει δήλωσε πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η πρώην υπουργός εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, παίρνοντας ουσιαστικά αποστάσεις από τον τ. πρωθυπουργό. Αντιθέτως, η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής, εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της στον ευρωβουλευτή κ. Σκυλακάκη, ο οποίος διεγράφη από την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ, επειδή δήλωσε ότι είναι αδύνατον να μηδενιστεί το έλλειμμα μέσα στο 2011, όπως υποστηρίζει ο κ. Σαμαράς.

Η κυρία Μπακογιάννη χαρακτήρισε τριτοκοσμικό φαινόμενο τη διαγραφή βουλευτών επειδή εκφράζουν διαφορετικές απόψεις. Επίσης, αρνήθηκε να εκφράσει γνώμη ως προς τη σιωπή του κ. Καραμανλή. Στη συνέχεια, το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ φιλοξένησε τον κ. Σκυλακάκη, ο οποίος επανέλαβε τις θέσεις του εναντίον του κ. Σαμαρά και του οικονομικού του προγράμματος. 

Ο κ. Σκυλακάκης ανέφερε ότι χωρίς μείωση των κατά κεφαλήν εισοδημάτων των Ελλήνων, η χώρα δεν θα αποφύγει τη χρεοκοπία, ενώ σημείωσε ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος. Πάντως, επέκρινε την κυβέρνηση για την αποτυχία της να περικόψει ουσιαστικά τις δαπάνες. "Η επιλογή που έχουμε δεν είναι ανάμεσα στην ύφεση και την ανάπτυξη, αλλά ανάμεσα σε μία πολύ βαθιά ύφεση και στην καταστροφή", κατέληξε ο κ. Σκυλακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...