Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Υποκριτική έως ακατάληπτη η συνέντευξη Σαμαρά για την ελάσσονα αντιπολίτευση

Υποκριτική για τα κόμματα της Αριστεράς ήταν η πολεμική του Αντώνη Σαμαρά κατά του μνημονίου. Για τον ΛΑΟΣ, πάλι, η συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ ήταν αόριστη και ακατάληπτη.

«Το άλλο μείγμα πολιτικής που προτείνει η ΝΔ είναι σαν το "άλλο σχέδιο" που ισχυρίζονταν ότι είχε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στην αντιπολίτευση» σχολίασε το ΚΚΕ μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.

»Το όχι του λαού στο Μνημόνιο σημαίνει καταψήφιση της κοινής αντιλαϊκής στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Με όποιο μείγμα αντιλαϊκών μέτρων και αν υπηρετήσεις την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια των μονοπωλίων το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Ανεργία, φτώχεια, ανασφάλεια για το λαό, κρίση και παρασιτισμός» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

«Ακατάληπτη» η συνέντευξη Σαμαρά για τον ΛΑΟΣ: «Ασταθής, πλατειασμένος, αόριστος λόγος με αμετροεπείς προτάσεις, ακατάληπτες και ακατανόητες, τόσο από τους ειδικούς όσο και από την κοινωνία. Προφανώς πήγαν χαράμι τα πολύωρα σεμινάρια των επικοινωνιολόγων. Ελπίδα "εξωμήτριος" ο γείτονας».

«Η ΝΔ βιώνει μια σοβαρή κρίση πολιτικής ταυτότητας» εκτιμά ο ΣΥΝ. «Την ίδια στιγμή που μιλάει ενάντια στο μνημόνιο και την κυβερνητική πολιτική, την ίδια ώρα καταθέτει προτάσεις για ένα οικονομικό πρόγραμμα που κινείται στην ίδια ακραία νεοφιλελεύθερη κατεύθυνση. Ο αντιμνημονιακός αγώνας της ΝΔ είναι σκέτη υποκρισία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...