Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

Προβάδισμα Δημαρά και Ν. Κακλαμάνη - Φθορά της κυβέρνησης

Φθορά της κυβέρνησης αποτυπώνουν τα στοιχεία δημοσκόπησης της GPO που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega.
Ως αρνητικό κρίνει το έργο του πρωθυπουργού το 58,9% των πολιτών έναντι ποσοστού 39,8% που έχουν αντίθετη, δηλαδή θετική γνώμη. Για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αρνητική γνώμη έχει το 60,8% των ερωτηθέντων ενώ θετικά εκφράζεται για τον Αντώνη Σαμαρά ποσοστό 37,1%. Το κυβερνητικό έργο χαρακτηρίζει ως θετικό το 32% των ερωτηθέντων ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τη Ν.Δ. είναι 28,8%.
Όσον αφορά στην ερώτηση για το κατά πόσον η κυβέρνηση έχει σχέδιο ή ασκεί πολιτική με βάση το μνημόνιο, το 16,7% πιστεύει στην ύπαρξη σχεδίου ενώ το 77,5% "βλέπει" να ακολουθούνται οι επιταγές του μνημονίου.
Εκλογές σε περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αθηναίων
Ο Γιάννης Δημαράς προηγείται, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης στην εκλογική μάχη για την περιφέρεια Αττικής. Η πρόθεση ψήφου (από όσους έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν) έχει ως εξής:
Γ. Δημαράς19,5%
Γ. Σγουρός17,1%
Β. Κικίλιας16,2%
Θ. Παφίλης9,1%
Α. Μητρόπουλος8%
Στο υποθετικό σενάριο του β' γύρου τα αποτελέσματα για το ζευγάρι Δημαράς - Σγουρός είναι 51,9% και 27,6% αντίστοιχα.
Τέλος, στην πρόθεση ψήφου για τον δήμο της Αθήνας, φέρεται να προηγείται ο Νικήτας Κακλαμάνης. Η πρόθεση ψήφου έχει ως εξής:
N. Kακλαμάνης37,1%
Γ. Καμίνης27,2%
Ν. Σοφιανός10,8%
Ε. Πορτάλιου6,3%
Γ. Αμυράς3%
Δ/Ξ-Δ/Α10%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...