Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Αλ. Τσίπρας: Να μην περάσει αλώβητη από τις εκλογές η κυβέρνηση

Κάλεσμα σε όλο το χώρο της Αριστεράς να αμφισβητήσει με την ψήφο του την πολιτική του μνημονίου και τις δυνάμεις που το υποστηρίζουν, απηύθυνε από την Πάτρα, όπου πραγματοποιεί περιοδεία ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας.

Μετά από τις συναντήσεις που είχε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Δημαρά και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βασίλη Χατζηλάμπρου στα εκλογικά τους κέντρα, ο κ. Τσίπρας προσέδωσε ιδιαίτερο χαρακτήρα στις επερχόμενες εκλογές του Νοέμβρη, καθώς –όπως εξήγησε- «είναι η πρώτη εκλογική αναμέτρηση σε συνθήκες μνημονίου, σε συνθήκες υποθήκευσης του παρόντος και του μέλλοντος αυτής της χώρας».

«Η κυβέρνηση», συνέχισε, «έχει δώσει παράταση για ένα μήνα ώστε μετά να πάρει νέα ακόμα πιο σκληρά μέτρα που θα έρθουν με την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και το νέο μνημόνιο, το οποίο θα είναι ακόμα πιο σκληρό. Εάν σ’ αυτές τις εκλογές περάσει αλώβητη, δεν θα καθυστερήσει ούτε μια στιγμή στην εκτέλεση της κοινωνίας». Αντιθέτως, διευκρίνισε, αν από τα αριστερά αμφισβητηθεί, «τότε είναι βέβαιο ότι μπορεί να ανοίξει μια άλλη προοπτική για τη χώρα».

Αναφερόμενος στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως πρόκειται για μια περιοχή ιδιαίτερα υποβαθμισμένη, μια από τις φτωχότερες περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με μεγάλα κοινωνικά προβλήματα αλλά και περιβαλλοντικά προβλήματα και υποστήριξε ότι η ριζοσπαστική αριστερά δίνει μια άλλη προοπτική για τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...