Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Ντόρα:«Προκαλεί το κοινό αίσθημα το δάνειο 500.000 Ευρώ στη ΓΕΝΟΠ»

Με αφορμή την παροχή δανείου από τη ΔΕΗ προς τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ύψους 500.000 Ευρώ η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Προκαλεί το κοινό αίσθημα το γεγονός ότι σε μια περίοδο κρίσης που οι Έλληνες καλούνται να κάνουν θυσίες και η ΔΕΗ αυξάνει τα τιμολόγιά της η διορισμένη από την κυβέρνηση διοίκηση της επιχείρησης χορηγεί δάνειο 500.000 Ευρώ στο σωματείο της ΓΕΝΟΠ. Και αυτό όταν ταυτόχρονα για το 2010 έχουν προϋπολογιστεί εισφορές 820.000 Ευρώ στο ίδιο σωματείο και 2,82 εκ Ευρώ στον Οργανισμό Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Εργαζομένων στη ΔΕΗ.

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό από την κυβέρνηση να ζητεί εξηγήσεις μόνο για το συγκεκριμένο δάνειο από τη διοίκηση της ΔΕΗ. Την καλούμε άμεσα δημοσιοποιήσει το σύνολο των χορηγιών-παροχών που δίνονται την τελευταία δεκαετία στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ αλλά και να παράσχει στοιχεία για την κατάληξη αυτών των παροχών. Την καλούμε να δώσει τέλος σε τέτοιου είδους συναλλαγές σε όλο το ευρύτερο δημόσιο".  ANAΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...