Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Πολιτική ψήφο στο β' γύρο ζητά ο Αντ. Σαμαράς

Ψήφο με πολιτικά κριτήρια και στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ζήτησε από τους πολίτες ο Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας πως αυτό θα πρέπει να είναι «κύριε Παπανδρέου, αλλάξτε πορεία».

Σε μήνυμά του προς το λαό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι εχει επιβεβαιωθεί ότι το μνημόνιο ήταν λάθος, δεν απέδωσε οικονομικά και αδίκησε κοινωνικά. Εκτίμησε ότι έρχονται νέα έκτακτα μέτρα, τα οποία δεν αντέχει η κοινωνία και δεν θα αποδώσουν καρπούς.

Όσον αφορά στην αυτοδιοίκηση, δήλωσε ότι οι περιφερειάρχες που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση θα μεταφέρουν την πίεση του μνημονίου στους πολίτες, ενώ εκείνοι που υποστηρίζονται από την αξιωματική αντιπολίτευση θα μεταφέρουν την πίεση των πολιτών στην κυβέρνηση.

Αν και η Ν.Δ. δεν ζητά πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ("τώρα πια οι εκβιασμοί έχουν καταρρεύσει", ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντ. Σαμαράς), ο πρόεδρος του κόμματος υποσχέθηκε απαλλαγή από τους όρους του Μνημονίου μιαν ώρα αρχύτερα, "να δημιουργήσουμε ανάκαμψη, να καταπολεμήσουμε την ανεργία και τα λουκέτα. Να προχωρήσουμε σε αλλαγές διαρθρωτικές και να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα του ελλείμματος..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...