Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

Γ. Παπανδρέου: «Συμμαχία όλων»

Σκοπός μας είναι η σωτηρία της χώρας, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Ελλάδα πέρυσι ξεκίνησε μία μεγάλη προσπάθεια για μεγάλες ανατροπές.

«Αναγκαστήκαμε να κάνουμε θυσίες για να σώσουμε τη χώρα από τη χρεοκοπία. Αυτές οι θυσίες, αυτές και η συλλογική προσπάθεια πιάνουν τόπο. Τη χρονιά που έρχεται μπορούμε να ρίξουμε το βάρος στις μεγάλες αλλαγές» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι με τις αυτοδιοικητικές εκλογές οι πολίτες έδειξαν το δρόμο, ζήτησαν τη συνέχεια της πορείας και απαίτησαν την κοινωνική και πολιτική σταθερότητα της χώρας.

«Έχουμε μπροστά μας μία καθαρή τριετία δουλειάς και δημιουργίας για να αλλάξουμε ποριστικά την Ελλάδα. Οι θυσίες πιάνουν τόπο και δε θα πάνε χαμένες» τόνισε στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός δηλώνοντας ότι μπορούμε να αποτινάξουμε τα βάρη του παρελθόντος, να φτιάξουμε μία πολιτεία διαφάνειας και δικαιοσύνης.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε με έμφαση ότι σε αυτόν τον αγώνα έχει δώσει το είναι του και την ψυχή του χωρίς να λογαριάζει το πολιτικό κόστος.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όλοι πρέπει να πάρουν μέρος στον αγώνα για να αλλάξουν όλα όσα μας πληγώνουν, ενώ απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους όσους απείχαν από την εκλογική διαδικασία. «Δεν μας περισσεύει κανείς» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε ότι «για να μη στηριζόμαστε σε δάνειες δυνάμεις, να σταθούμε στα δικά μας πόδια, χρειαζόμαστε όλες μας τις δυνάμεις».

Επίσης, έκανε λόγια για μία συμμαχία όλων για μία πατρίδα για την οποία θα είμαστε όλοι περήφανοι, μια πατρίδα που δεν αγνοεί τον αδύναμο και δε διώχνει τα νιάτα.

Στο τέλος του μηνύματός του ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει χρόνο ικανό και πολύτιμο για να αλλάξει και τόνισε ότι «είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που πάει την πατρίδα μας μπροστά. Έχουμε τρία χρόνια να κάνουμε ό,τι δεν κάναμε για δεκαετίες. Να δώσουμε μάχη για σωτηρία και αναμόρφωση της πατρίδας. Αυτή τη μάχη μπορούμε να την κερδίσουμε, η μάχη θα είναι στόχος ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...