Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

Μαρκογιαννάκης: Θα φύγουν και άλλοι από τη ΝΔ

09/04/2009, Σύσκεψη με τον υπουργό Μακεδονίας ...Image by Χρήστος Εμμ. Μαρκογιαννάκηs via Flickr
 Ο βουλευτής Χανίων προανήγγειλε την αποχώρηση και άλλων στελεχών από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ χαρακτήρισε «λαϊκιστή» τον Αντώνη Σαμαρά.

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας -όπως ο ίδιος δήλωσε- Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο βουλευτής Χανίων χαρακτήρισε «αποστάτη» τον κ. Σαμαρά, λέγοντας ότι είναι αυτός που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ιδρύοντας την Πολιτική Άνοιξη και προανήγγειλε νέες αποχωρήσεις από τη Ρηγίλλης προς το νεοϊδρυθέν κόμμα της κ. Μπακογιάννη.

«Όσοι αρχίζουν να χρησιμοποιούν περίεργες φράσεις για νέα αποστασία να μας πουν ποια είναι η προηγούμενη. Για τη ΝΔ ξέρω άλλη αποστασία. Ο κ. Σάμαρας έριξε κυβέρνηση. Αποστασία είναι να ρίχνεις μια κυβέρνηση» ανάφερε ο κ. Μαρκογιαννάκης και συνέχισε: «Επί 25 με 30 χρόνια αγωνίζομαι για τη ΝΔ. Οι Χανιώτες δεν δίνουν το δικαίωμα στον κ. Σαμαρά να διαχειρίζεται την (σ.σ. βουλευτική) έδρα κατά το δοκούν».

Παράλληλα, ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε τις διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις που έχουν τα δύο κόμματα και προανήγγειλε αποχωρήσεις ψηφοφόρων και βουλευτών, οι οποίοι όπως τόνισε χαρακτηριστικά «δεν αυτοκτονούν, ακούνε τη φωνή της βάσης».
www.kathimerini.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...