Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Χαμός στη ΝΔ: Ανεξάρτητος και ο βουλευτής Ηλείας, Γ. Κοντογιάννης

Την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί από τη Νέα Δημοκρατίας γνωστοποίησε, από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Γιώργος Κοντογιάννης, κατηγορώντας τη σημερινή κυβέρνηση ότι εν μέσω κρίσης θα έπρεπε να σταματήσει το διαχωρισμό των εργαζομένων σε πράσινα και γαλάζια στρατόπεδα.

Τόνισε ότι αυτή τη λογική ακολουθεί και ο Αντώνης Σαμαράς οδηγώντας, σε κρίσιμες ώρες, την παράταξη σε "διχασμό και φραξιονισμό έχοντας εισέλθει στη λογική των στρατοπέδων για προσωπικά όμως οφέλη και όχι για το συμφέρον της Ελλάδας".

Ο κ. Κοντογιάννης συμπλήρωσε ότι "όλοι είναι στρατιώτες για τη σωτηρία της πατρίδος και σε αυτή τη μάχη η πατρίδα μπαίνει πάνω από προσωπικά συμφέροντα και όλοι είναι υπόλογοι απέναντι στο λαό και την ιστορία".

"Αυτό που αρνήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου να δώσει στον Κώστα Καραμανλή την άνοιξη του 2009 ,δηλαδή να συμφωνήσουν στα αυτονόητα -αυτή τη στοιχειώδη συναίνεση οφείλουμε να δώσουμε στη σημερινή κυβέρνηση γιατί είναι εθνική ανάγκη", τόνισε ο βουλευτής, καλώντας την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας να ζητήσει αυτή εθνική συνεννόηση για έξοδο από την κρίση, αφήνοντας τους "εσωκομματικούς λεονταρισμούς".

"Διαφορετικά", κατέληξε ο βουλευτής, "η διαδρομή μου δεν μου επιτρέπει να ταυτίζομαι με τακτικές της αυτοαποκαλούμενης νέας Νέας Δημοκρατίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...