Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Ντόρα Μπακογιάννη: Για καφεδάκι με την Αλεξία και τον Κώστα.

από την Κατιάνα Ματζαρίδου
Σε καφέ της οδού Βαλαωρίτου πήγε για καφεδάκι η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη με την κόρη της Αλεξία και τον γιο της Κώστα.

Η ανεξάρτητη βουλευτής που μετράει ώρες για την ανακοίνωση του δικού της κόμματος κάθισε στο βάθος του Sofia’s cafe (δίπλα στην πασίγνωστη Brasserie), όπου δεν είχε κόσμο, με τα παιδιά της και δύο συνεργάτες.

Έδειχνε πολύ ευχαριστημένη από τα εκλογικά αποτελέσματα και σχολίαζε πόσο πολύτιμη ήταν η βοήθεια και η προσφορά της κυρίας Έλσας Παπαδημητρίου που δούλεψε σκληρά στην περιφέρεια Πελοπονήσου για να εκλεγεί ο Πέτρος Τατούλης.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη είναι βέβαια και με την εκλογή των υποψηφίων που υποστήριζε όπως για παράδειγμα τον Γιάννη Μπουτάρη.

Μέχρι στιγμής η κυρία Μπακογιάννη, με την εμπειρία της από τον πατέρα της και την οικογένεια της έχει κάνει σωστές κινήσεις αποδεικνύοντας ότι η παράδοση και οι ρίζες παίζουν  εξίσου σπουδαίο ρόλο με τις ικανότητες και τη διορατικότητα που οφείλει να έχει ένας πολιτικός.

Σε λίγες μέρες, ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου, στις 21 Νοεμβρίου, στις 11.00 το πρωί,  στο θέατρο Badminton θα ανακοινώσει το κόμμα της, δίοντας το στίγμα του πολιτικού της εγχειρήματος.

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη προσανατολίζεται μάλιστα αμέσως μετά την ομιλία της να ζητήσει από όσους θα βρίσκονται εκεί να υπογράψουν τη διακήρυξη, η οποία την επόμενη ημέρα θα κατατεθεί στον Άρειο Πάγο.

Εκείνη την ημέρα θα παρουσιαστεί το όνομα και το σύμβολο του κόμματος. Επιδίωξή της είναι το όνομα να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον λόγο, για τον οποίο δημιουργείται αυτό το κίνημα, τον προσανατολισμό που θα έχει και τη μέθοδο με την οποία θα κινηθεί.
το blog tonkyrion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...