Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΡΙΖΑ:Στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας το Κυπριακό.

ΣΥΡΙΖΑ 11/9/2007Image by plagal via FlickrΟ Δήμαρχος Αμμοχώστου συναντήθηκε με την Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.και αμέσως μετά ο κ. Θ. Δρίτσας δήλωσε: Στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας το Κυπριακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ώς εξής:

Με τον Δήμαρχο Αμμοχώστου κ. Αλέξη Γαλανό και αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου της κατεχόμενης πόλης συναντήθηκαν σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Θ. Δρίτσας και ο υπεύθυνος του Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΝ Π. Τριγάζης.

Ο κ. Γαλανός ενημέρωσε για τη διεθνή προσπάθεια που έχει αναλάβει για την ανάδειξη του προβλήματος της Αμμοχώστου ως ιδιαίτερου προβλήματος στο πλαίσιο του γενικότερου αγώνα για την επίλυση του Κυπριακού σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ο.Η.Ε.. Στάθηκε στην κραυγαλέα υποκρισία της Κυβέρνησης της Τουρκίας που νοιάζεται για τον αποκλεισμό της Γάζας αλλά διατηρεί την Αμμόχωστο πόλη – φάντασμα.

Ο Θ. Δρίτσας εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην διεθνή προσπάθεια του Δήμου Αμμοχώστου για την εφαρμογή του ψηφίσματος 550 του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., προσθέτοντας ότι το Κυπριακό είναι στην κορυφή των διεθνών δραστηριοτήτων της παράταξης. Τόνισε ότι χρειάζονται περισσότερες προσπάθειες για τη λύση του προβλήματος και για αλληλεγγύη στον Κυπριακό λαό – Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους – ιδιαίτερα σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...