Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Επιμένει σε κινήσεις ο Αλαβάνος παρά την ήττα...

ΠΑΤΗΡ, ΥΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ...ΛΕΙΠΕΙ !
Πανελλαδική δικτύωση αποφάσισαν τα στελέχη της Παναττικής Σύσκεψης του Μέτωπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής, με επικεφαλής τον Αλέκο Αλαβάνο, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποίησαν. 

Φαινεται ότι η ήττα στις αυτοδιοικητικές εκλογές ΔΕΝ έβαλε μυαλό στον κυρ - Αλέκο, που κοντέυει να γίνει (αν δεν έχει γίνει....) γραφικός με αυτά που λέει και κάνει. Και από την άλλη ο Τσίπρας τηρεί σιγήν ιχθύος , ενώ για τον Κουβέλη είναι ... λαλίστατος !
Σύμφωνα με την απόφαση η πανελλαδική δικτύωση του "Μετώπου" δεν αποσκοπεί στη δημιουργία κόμματος, σημείωνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις των στελεχών του.

Ακόμη, στην απόφασή του, το "Μετώπου" τονίζει ότι υπάρχει η δυνατότητα ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και προτείνει την πραγματοποίηση της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης τον Ιανουάριο, ώστε να ληφθούν αποφάσεις με δημοκρατικό τρόπο από τη βάση και όχι σε επίπεδο κορυφής .
Σύμφωνα με την απόφαση στόχοι του Μετώπου είναι: 

  • 1.Να φύγει η κυβέρνηση,
  • 2. Να φύγουν Τρόικα και Μνημόνιο,
  • 3. Αναδιαπραγμάτευση του δημόσιου χρέους άμεσα με τους όρους του λαϊκού συμφέροντος και διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του και
  • 4. Ανασυγκρότηση της οικονομίας και της κοινωνίας με βάση το κοινωνικό κράτος. Σ' αυτή την κατεύθυνση θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συνέλευση του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής στις αρχές του επόμενου έτους (Γενάρης 2011).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...