Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Κουβέλης: Δεν εντασσόμαστε στους προθύμους να δουν τη χώρα να καταστρέφεται.

"Δεν εντασσόμαστε στους προθύμους να δουν τη χώρα να καταστρέφεται", τόνισε ο Φώτης Κουβέλης στη χθεσινή συνεδρίαση της Δημοκρατικής Αριστεράς και επισήμανε:
"Η χώρα οδηγείται σε αδιέξοδο. Απειλείται η ενότητα της Ευρώπης, καθώς διαμορφώνονται αρνητικές πολιτικές, προκειμένου η Ευρώπη να τεμαχιστεί και να γίνει πολλών ταχυτήτων. Πρέπει να διαμορφωθούν συμμαχίες ώστε να υπάρξουν οι συνθήκες για να διασφαλιστούν οι χώρες που κινδυνεύουν.
Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες, καθώς παίρνει μέτρα που επιβαρύνουν δυσβάσταχτα την ελληνική κοινωνία
Δεν αντέχει άλλο ο λαός αυτά τα βάρη, διότι είναι άδικα, άνισα και δυσβάσταχτα
Είμαστε η υπεύθυνη αριστερή δημοκρατική δύναμη που αγωνίζεται για να σωθεί η χώρα και να υπάρξουν οι πολιτικές που θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση.
Δεν εντασσόμαστε στους προθύμους να δουν τη χώρα να καταστρέφεται. Θέλουμε να προωθήσουμε μεταρρυθμίσεις-τομές, δεν επενδύουμε στην καταστροφή, στην τέφρα και στον κουρνιαχτό των ερειπίων.
Δεν είμαστε άλλοθι για να δικαιολογηθούν τα αδιέξοδα, το βύθισμα σε έναν αριστερισμό
Η δική μας αυτονομία δεν εξαντλείται στο στείρο καταγγελτισμό.
Η πολιτική της κυβέρνησης έχει πάρα πολλά αδιέξοδα. Αλλά αδιέξοδα έχει και η πολιτική των άλλων που κάνουν αντιπολίτευση χωρίς θέσεις και προτάσεις.

O εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέας Παπαδόπουλος μετά από δημοσίευμα της ΑΥΓΗΣ δήλωσε: 

"Για άλλη μια φορά η ηγεσία του ΣΥΝ, αλλά και η σημερινή ΑΥΓΗ, επιχειρούν μια αναίτια και συκοφαντική επίθεση κατά της Δημοκρατικής Αριστεράς και του προέδρου της Φώτη Κουβέλη. Γνωστή τακτική αποπροσανατολισμού των μελών του ΣΥΝ από μια ηγεσία σε φάση πανικού, μπροστά στις ευθύνες που της ζητούν να αναλάβει για τις παλινωδίες της και τις ατυχείς και πολιτικά αδιέξοδες επιλογές της όλους τους προηγούμενους μήνες. Κρίμα. Δεν αξίζει τέτοιας διαχείρισης ούτε η ιστορική εφημερίδα, ούτε ο κόσμος του ΣΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...