Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Ενα εκατομμύριο υπογραφές για το Ευρώομόλογο

Την ανάληψη πρωτοβουλίας για την συγκέντρωση τουλάχιστον ενός εκατ. υπογραφών, προκειμένου να ξεκινήσει επίσημα, σε ευρωπαικό επίπεδο η εκδοση ευρωομολόγου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας το απόγευμα του Σαββάτου στη ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπανδρέου ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητη η λήψη των δυσάρεστων μέτρων που έχουν ανακοινωθεί καθώς και εκείνων που περιλαμβάνονται στον προυπολογισμό, η συζήτηση του οποίου θα ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα.

«Είμαστε εμείς που βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά, και είμαστε βέβαιοι ότι θα βγάλουμε τη χώρα από την εξάρτηση και την κηδεμονία» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «Το 2013 θα κοιτάμε υπερήφανοι πίσω και θα βλέπουμε ότι σώσαμε τη χώρα. Ξεκινήσαμε ένα ταξίδι και θα φθάσουμε στο τέλος ασφαλείς, αλλά χρειάζεται συλλογική προσπάθεια».

Ο Γ. Παπανδρέου κάλεσε σε συστράτευση τους 156 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καθώς -όπως είπε- χρέος της κυβέρνησης είναι αυτές τις δύσκολες ώρες να σωθεί η χώρα, τονίζοντας ότι «ο λαός μας εξέλεξε για να αλλάξουμε την χώρα και να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε χώρα ευνομίας και ανάπτυξης».

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός είπε στους βουλευτές να βλέπουν και να ελέγχουν την πορεία του κυβερνητικού έργου μέσω του gov.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...