Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

Διαδοχικές συσκέψεις της Δημοκρατικής Αριστεράς στα Γιάννενα

Κατά τις τελευταίες μέρες συνήλθαν σε δύο διαδοχικές συσκέψεις τα μέλη της Δημοκρατικής Αριστεράς Ιωαννίνων με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Την παρουσίαση και συζήτηση της πρόσφατης πολιτικής απόφασης της Πανελλαδικης Πολιτικής Επιτροπής , για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των αυτοδιοικητικών εκλογών , την πολιτική πρόταση της ΔΗΜ.ΑΡ,για διέξοδο από την οικονομική κρίση- και όχι μόνο - και την διεξαγωγή του ιδρυτικού συνεδρίου της, στις αρχές του προσεχούς Απρίλη 2011.

2.Τον προγραμματισμό των προσυνεδριακών διαδικασιών και της δράσης του κόμματος, στην ίδια περίοδο,με τομείς αιχμής την Τ.Α. και τα οξυμμένα προβλήματα της περιοχής , μπροστά στη μεγάλη οικονομικοκοινωνική κρίση που διέρχεται η χώρα και στην επίθεση ενάντια στα εργασιακά δικαιώματα και το λαϊκό εισόδημα που βάζουν σε άγρια δοκιμασία τους εργαζόμενους και τα ασθενέστερα,γενικώτερα, στρώματα: Για δημιουργικές και εφαρμόσιμες προτάσεις αντιμετώπισής τους. Για αποτελεσματικούς κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες του λαού.

3.Την εκλογή Πολιτικής Επιτροπής Ιωαννίνων,που έχει προσωρινό χαρακτήρα,μέχρι το συνέδριο,και αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:1)Βασιλείου Τάσο, 2)Γκόγκο Θεόδωρο, 3)Ευθυμίου Μπάμπη, 4) Καπελλίδη Μανώλη , 5) Κοτζαμποπούλου Ελένη , 6) Κρικώνη Πάνο, 7) Μασσαλά Βασίλη, 8) Μπαζούκα Βίκτωρα, 9) Παπανικολάου Φίλιππα, 10) Σκοπούλη Γιάννη 11) Σόφη Αλέκο, 12) Σπύρου Γιώργο και 13) Φαρμάκη Χρήστο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...