Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗ.ΑΡ.: "Να συγκροτηθεί ένα μέτωπο αλληλεγγύης και αντίστασης στις αντιλαϊκές πολιτικές"

"Να συγκροτηθεί ένα μέτωπο αλληλεγγύης και αντίστασης στις αντιλαϊκές πολιτικές" προτείνει στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της η Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς

"Η αυγή του νέου έτους, - αναφέρεται στο μήνυμα -βρίσκει τα περισσότερα κοινωνικά στρώματα να συμπιέζονται από τις ασφυκτικές ρυθμίσεις του Μνημονίου. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την αλληλεγγύη της σε όλους τους πολίτες που πλήττονται από τα δυσβάσταχτα μέτρα και να δεσμευτεί ότι θα είναι στο πλευρό τους.

Τούτες τις ώρες πρέπει ο κόσμος της εργασία και του πολιτισμού, να βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα, προκειμένου να συγκροτηθεί ένα μέτωπο αλληλεγγύης και αντίστασης στις αντιλαϊκές πολιτικές και ταυτόχρονα να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη διαμόρφωση ενός προοδευτικού πλαισίου θέσεων και διεκδικήσεων για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Η Δημοκρατική Αριστερά εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα καλεί τους πολίτες, στην πορεία προς το ιδρυτικό της συνέδριο, τον Απρίλιο του 2011, να πυκνώσουν τις τάξεις της. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς εύχεται σε όλους τους πολίτες της χώρας και του κόσμου ένα δημιουργικό και γεμάτο υγεία νέο έτος".

* Μέλη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κλίμακα» θα ψάλλουν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, την Παρασκευή στις 11 π.μ., στα γραφεία του κόμματος (Πλατεία Βικτωρίας 5).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...