Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ:Εχουμε ισχυρή νομιμοποίηση από το λαό

Απέρριψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, απαντώντας σε συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση.
 
Όπως ανέφερε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κυβέρνηση έχει ισχυρή νομιμοποίηση από το λαό για τη σωτηρία της χώρας, ενώ υποστήριξε πως ο κ. Σαμαράς θα ήταν έντρομος μπροστά στο ενδεχόμενο να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.
 
Ειδικότερα, ερωτηθείς εάν θα γίνουν πρόωρες εκλογές με αφορμή τις ευρωπαϊκές εξελίξεις για τη λύση του χρέος, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι «η λύση της σωτηρίας της χώρας έχει την πλήρη νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό» και επεσήμανε ότι ούτως ή άλλως η κυβέρνηση έθεσε θέμα νομιμοποίησης και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι αυτή τη νομιμοποίηση την έχουμε.
 
«Το να μιλάμε για λύση εκλογών είναι εξυπηρέτηση μόνο κάποιων συμφερόντων -είναι ξεκάθαρο- και μάλιστα ένα ζήτημα που το θέτει τελείως άκαιρα και χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο και λογική βάση, αλλά με άλλες σκέψεις, η ΝΔ» συνέχισε ο κ. Πεταλωτής.Κληθείς να σχολιάσει συνέντευξη του κ. Σαμαρά, ο οποίος κάνει λόγο για ενδεχόμενο απόδρασης της κυβέρνησης μέσω πρόωρων εκλογών, ο κ. Πεταλωτής υπογράμμισε ότι «για τη ΝΔ ζητείται επειγόντως σοβαρότητα», ότι «η απόδραση από την κυβέρνηση είναι ίδιον της ΝΔ, το ζήσαμε πριν 1,5 χρόνο» και πως ούτε καν ευσεβείς πόθοι του κ. Σαμαρά θα μπορούσε να είναι ένα τέτοιο ενδεχόμενο, «γιατί είναι έντρομος αν κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...