Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Δύο νέα μέλη στην Νομαρχιακή Ιωαννίνων της Ν.Δ.

Με δύο, ουσιαστικά όμως με ένα (1) νέο μέλος εμπλουτίσθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας μετά τις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές. 
 
 Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Σταλίκα, πρώην αντιδήμαρχο του Δήμου Πασσαρώνος, που εξελέγη πρώτος και με διαφορά δημοτικός σύμβουλος με τον κ. Βλέτσα στο νέο Δήμο Ζίτσας. 
 
Ο κ. Γ. Σταλίκας που έχει μηχανουργείο αλλά ταυτόχρονα ασχολείται σημαντικά και με την κτηνοτροφία, θεωρείται ιδιαίτερα πρακτικό και εποικοδομητικό μυαλό με γρήγορη σκέψη. Είναι σίγουρο ότι με την συμμετοχή του στην Ν.Ε. της Νέας Δημοκρατίας θα εμπλουτίσει με την εμπειρία και τις απόψεις του το όργανο.
 
Ο δεύτερος που όμως ήταν ήδη μέλος είναι ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Ιωαννιτών κ. Βασίλης Κοσμάς που ήταν και παρέμεινε ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της πρωτεύουσας του Νομού με τον στηριζόμενο από την Ν.Δ. συνδυασμό
 
.Σύμφωνα με το καταστατικό της Ν.Δ. στην Νομαρχιακή μετέχουν πάντα οι πρώτοι σε σταυρούς δημοτικοί σύμβουλοι της πρωτεύουσας του Νομού και του μεγαλύτερου Δήμου που είναι πλέον ο Δήμος Ζίτσας. Είναι αξιοσημείωτο ότι από τα 26 μέλη της Ν.Ε. της Ν.Δ. τα 7 (Γ. Σταλίκας, Παν. Κολιός, Μιχ. Μπίγγος, Ν. Μπούτσικος, Βαγ. Πάκος, Ελ. Παπασπύρου και Αν. Αυδή) είναι από το Δήμο Ζίτσας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...