Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Την Τετάρτη τα εγκαίνια στα νέα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού…

Την ερχόμενη Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια και ο αγιασμός στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού 340
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στο ισόγειο του κτηρίου στις 19.30 ενώ αναμένετε να παραστεί σύσσωμη η γαλάζια παράταξη με βουλευτές πολιτευτές τομεάρχες γραμματείς, νεολαίους στελέχη και απλούς πολίτες.
Ένας νέος σταθμός λοιπόν για την μεγάλη γαλάζια παράταξη που μέσα από τα νέα σύγχρονα γραφεία αλλά και με τον μεγάλο εσωτερικό ανασχηματισμό έχει βάλει τις βάσεις για μια πορεία πρώτα από όλα σωστής και οργανωμένης αντιπολιτευτικής στρατηγικής παράγοντας πολιτική και έργο προς την σωστή κατεύθυνση και κατά δεύτερον δημιουργώντας την εναλλακτική πρόταση εξουσίας.
Η εντολή που έχει δώσει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε όλα τα στελέχη είναι η δουλειά και η στοχευόμενη με επιχειρήματα αντιπολίτευση αφήνοντας μακριά τον κακό εαυτό του παρελθόντος.
Στο πέρασμα του χρόνου η ΝΔ έχοντας στην πλάτη μια βαριά ήττα κοίταξε πρώτα μέσα της όπως όφειλε να κάνει. Άλλαξε ηγεσία κάτω από μια πρωτόγνωρη δημοκρατική διαδικασία και οργάνωσε μέρα με την ημέρα το σύνολό της.
Βαρίδια και σκιές του παρελθόντος αφήνονται στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και αναγεννιέται μέσα από την φρεσκάδα του νέου του δυνατού του ισχυρού οράματος που δεν είναι άλλο…από την έξοδο της χώρας από την Εθνική Κατάθλιψη
www.report24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...