Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Συνάντηση Παπούλια με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.

Με τη φράση του Περικλή «οι καιροί ου μενετοί», υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ.) Γιώργο Καρατζαφέρη.
 
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., λίγο πριν αρχίσει η κατ΄ ιδίαν συνάντηση, σημείωσε ότι «αν και έξω έχει έρθει άνοιξη, κοινωνικά είμαστε ακόμη σε βαρυχειμωνιά» και πρόσθεσε: «Πρέπει να βγάλουμε τον κόσμο απ' αυτόν τον λήθαργο για να κάνουμε κάποια βήματα προς τα εμπρός».
 
"Οι καιροί επιβάλλουν να είμαστε καλά για να δίνουμε αγώνες», τόνισε ο Πρόεδρος, για να απαντήσει ο κ. Καρατζαφέρης: «Πρέπει να επιστρατεύσει κανείς τον αθλητή, γιατί τώρα η κατάσταση θέλει μόνο αθλητικές προσπάθειες και δη πρωταθλητικές».
 
Μετά την συνάντηση ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι πρότεινε στον Πρόεδρο «μεγαλύτερη συμμετοχή στο δημόσιο γίγνεσθαι». Όπως είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ο κ. Παπούλιας «έχει και το κύρος και τη σοβαρότητα και την αποδοχή να δρομολογήσει εξελίξεις»
 
Κληθείς από τους δημοσιογράφους να διευκρινίσει τι είδους πρωτοβουλίες εννοεί ο κ Καρατζαφέρης περιορίστηκε να πει ότι «δεν θα κάνει υποδείξεις στον Πρόεδρος, ο οποίος, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, «γνωρίζει τι είδους πρωτοβουλίες πρέπει να πάρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...