Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Αύριο η σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ για την Ήπειρο

Aύριο Τετάρτη και ώρα 2.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί τελικά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα η προγραμματισμένη για τις 31 Μαρτίου σύσκεψη που αφορά την αναπτυξιακη προοπτική και τα προβλήματα της Ηπείρου.
 
Οι συσκέψεις διεξάγονται παράλληλα, με τη συμμετοχή Νομαρχιακών και Περιφερειακών στελεχών του κόμματος, των αντίστοιχων Περιφερειαρχών που υποστηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και των βουλευτών, ενώ οι υπουργοί επισκέπτονται διαδοχικά τα "τραπέζια" προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις, να ακούσουν τα αιτήματα και τα προβλήματα της εκάστοτε Περιφέρειας και να δώσουν λύσεις και προτάσεις γι' αυτά.
 
Από το νομό της Πρέβεζας θα συμμετέχει ο γραμματέας της ΝΕ Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ κ. Σπύρος Κατσάνος καθώς και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και πρώην Νομάρχης Βασίλης Ιωάννου.
 
Οι πολιτικές ηγεσίες πέντε συνολικά υπουργείων θα κληθούν να απαντήσουν στη σύσκεψη για την Ήπειρο σύμφωνα με την κωδικοποίηση των προβλημάτων της Περιφέρειας. Σύμφωνα με αυτή, τα σοβαρότερα προβλήματα στη περιφέρεια μας αφορούν στα Υπουργεία Υποδομών, Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης, Υγείας και Περιφερειακής Ανάπτυξης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...