Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Νέα αντιπαράθεση Πάγκαλου με τον Μιχελάκη

Έντονα φραστικά πυρά αντήλλαξαν μέσω ανακοινώσεων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος και ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης με αφορμή όσα αποδίδονται στον πρώτο σε δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Χουριέτ», με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να χαρακτηρίζει τον εκπρόσωπο της ΝΔ "ακροδεξιά «τσικό» της δημοσιογραφίας" και τον εκπρόσωπο της ΝΔ να μιλάει για τον "κύριο όλοι μαζί τα φάγαμε".

Ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι δεν κάνει τίποτα άλλο από προσωπικές επιθέσεις σε μέλη της κυβέρνησης και χαρακτήρισε αυτή την πρακτική ως το "νέο ήθος Σαμαρά στην πολιτική ζωή του τόπου", επαναλαμβάνοντας τη διάψευσή του για ύπαρξη συνέντευξης ή και οποιασδήποτε επαφής με Τούρκο δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη γείτονα.

Προηγουμένως, ο κ. Μιχελάκης με ανακοίνωσή του ζητούσε από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να αποσαφηνίσει αν χαρακτήρισε ή όχι, κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη, τους Έλληνες τεμπέληδες, αν αναφέρθηκε στην αγορά της «Φινανσμπάνκ» ως μια από τις πιο επιτυχημένες επενδύσεις, παρόλο που την επένδυση αυτή το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπακωνσταντίνου τη χαρακτήριζαν “σκάνδαλο” και αν διαψεύδει το σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...