Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Επίσκεψη Ντ. Μπακογιάννη στους τραυματίες της επίθεσης στα Εξάρχεια

Τους τρεις τραυματίες της επίθεσης των κουκουλοφόρων στη λαϊκή αγορά της Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» επισκέφθηκε σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.
«Ήρθα στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς για να επισκεφθώ τρεις ανθρώπους οι οποίοι πιστεύανε ότι επειδή είτε πουλούσαν είτε ψωνίζανε σε μια λαϊκή αγορά που ήταν δίπλα σε ένα αστυνομικό τμήμα, ήταν ασφαλείς. Και η ανθοπώλισσα της οποίας κάηκαν το πρόσωπό και τα χέρια της, αλλά και ένας βαριά τραυματίας για τον οποίο ελπίζουμε και προσευχόμαστε να γίνει καλά, είναι άνθρωποι που πιστεύανε ότι στην Ελλάδα το κράτος λειτουργεί», ανέφερε σε δηλώσεις της μετά την επίθεση.
Τόνισε παράλληλα ότι «είναι ώρα να δώσουμε σε όλους τους ανθρώπους που ζουν στο κέντρο της Αθήνας μία πολύ ξεκάθαρη απάντηση: Ότι δεν θα δεχθούμε με τίποτα καμιά μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται».
«Είναι θέμα κράτους, είναι θέμα κοινωνίας, αλλά κυρίως είναι θέμα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να καταλάβει ότι πρέπει να προστατεύει τον πολίτη και να μην τον αφήνει να κινδυνεύει», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...