Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Κόντρα ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ για τα χτεσινά επεισόδια

Flags of Coalition of the Radical Left support...Image via WikipediaΤη σκυτάλη της κόντρας ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ για τα χτεσινά επεισόδια πήραν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη και ο εκπροσώπου Τύπου του ΚΚΕ Μ. Μαϊλης.

Ο κ. Μαϊλης υπογράμμισε ότι "η δήλωση του κ. Παπαδημούλη ότι τα χθεσινά γεγονότα ήταν "συγκρούσεις ροπαλοφόρων και κρανοφόρων" επιβεβαιώνει ότι η ηγεσία του ΣΥΝ αποδεικνύεται συνήγορος των κουκουλοφόρων, γιατί με αυτό τον τρόπο συγκαλύπτει την προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση εντεταλμένων κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών εναντίον του ΠΑΜΕ και γενικότερα κατά του λαού, επίθεση που εξυπηρετεί την πολιτική της κυβέρνησης, της πλουτοκρατίας και των άλλων αστικών κομμάτων".

Ο κ. Παπαδημούλης απάντησε ότι λυπάται "για το κρεσέντο κατά του ΣΥΝ και την κατάφωρη διαστρέβλωση των δηλώσεων μου" και σημειώνει ότι στη δήλωση του αναφέρεται σε "μηδενική ανοχή στους κουκουλοφόρους που είναι μια ακραία αντιδημοκρατική δύναμη που εξυπηρετεί παρακρατικές μεθοδεύσεις".

"Την ώρα που οι πολίτες "τραβούν από το μανίκι" τις δυνάμεις της αριστεράς να βαδίσουμε ενωμένοι εναντίον αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής, αλλά και εναντίον της προβοκατόρικης δράσης των κουκουλοφόρων, το να καταφεύγουν κάποιοι στην συκοφαντία και την διαστρέβλωση μου προκαλεί ειλικρινά θλίψη. Αυτές οι αδιέξοδες επιθέσεις θυμώνουν τους αριστερούς, ό,τι κόμμα κι αν ψηφίζουν. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια", κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...