Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Αυγενάκης: «Πολύ μελόδραμα, αλλά καμία ουσιαστική πολιτική πρωτοβουλία»

Ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ. κ. Λευτ. Αυγενάκης δήλωσε για τη στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ: 
«Τα κροκοδείλια δάκρυα των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται ακόμα και σήμερα… Οι δημόσιες τοποθετήσεις τους, είτε από το βήμα της Βουλής, είτε στα τηλεοπτικά παράθυρα, είναι γεμάτες φτηνό μελόδραμα, χωρίς όμως να περιέχουν καμία ουσιαστική πολιτική πρωτοβουλία. Αλήθεια, αξίζει τέτοιας συμπεριφοράς ο Ελληνικός Λαός;

Την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας βρίσκονται στους δρόμους σε όλη τη χώρα, την ώρα που έχουμε ήδη 850.000 ανέργους από τον ιδιωτικό τομέα, η κυβέρνηση προχωρά στην εργασιακή εφεδρεία (δηλαδή στην απόλυση), χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, χωρίς σχεδιασμό, χωρίς στρατηγική. Συνεχίζει να πορεύεται μονομερώς προς τον γκρεμό, συμπαρασύροντας μαζί της και μια ολόκληρη κοινωνία.
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πρέπει να φύγει τώρα. Να ανοίξει ο δρόμος και να προχωρήσουμε άμεσα σε Κυβέρνηση Εκτάκτου Ανάγκης με εξωκοινοβουλευτικό (τεχνοκράτη) πρωθυπουργό, προκειμένου να αποφύγουμε επιπλέον βίαια επεισόδια και καταστροφές της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας. Αυτό είναι η απαίτηση της κοινωνίας, είναι η απαίτηση του Ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...