Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Νικολόπουλος: Τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου έχουν μετατραπεί σε έναν ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΤΕΚΕ!

Με σκληρές εκφράσεις αναφέρεται ο Νίκος Νικολόπουλος προς την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή για την κατάσταση ανομίας και ξέφρενης εγκληματικότητας που επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Αχαιός Βουλευτής κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το απερίγραπτο ΑΙΣΧΟΣ στο κέντρο της Πρωτεύουσας, όπως χαρακτηριστικά λέει, αφού σε Κέντρο χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών έχει μετατραπεί ο χώρος μπροστά και γύρω από τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου. Μάλιστα επικαλείται και σχετικές επιστολές του Πρύτανη κ. Θ. Πελεγρίνη προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία, που ωστόσο εκ του αποτελέσματος κανέναν υπεύθυνο δεν συγκίνησαν.

Με γλαφυρό τρόπο, ο Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ,

αναφέρεται και στην προσωπική του εμπειρία δηλώνοντας πως, «εγώ ο ίδιος, περπατώντας πολλές φορές στο σημείο και μάλιστα ακόμη και κατά τις μεσημβρινές ώρες έχω με «τα ίδια μου τα μάτια» διαπιστώσει πως γίνεται ευρεία χρήση ναρκωτικών ουσιών με δεκάδες άτομα ξαπλωμένα στο πράσινο να τρυπιούνται με σύριγγες ομαδικά σε πόδια και σε χέρια και όλα αυτά σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Πρωτεύουσας, με εκατοντάδες αστυνομικούς να μένουν απλοί θεατές!»

Ζητάει δε επιτακτικά από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να δώσει ουσία στον τίτλο του και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να προστατεύσει μητέρες με μικρά παιδιά, φοιτητές, τουρίστες, αλλά και τους απλούς εργαζόμενους που καθημερινά υποχρεώνονται να ζουν και να γίνονται μάρτυρες αυτής της ανεξέλεγκτης και απαράδεκτης κατάστασης, αλλιώς ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...