Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Απέσυρε την υποψηφιότητά του για γραμματέας της ΝΔ ο Ταυρής. «Μονομαχία» Κακλαμάνη- Κεφαλογιάννη

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς του από την διεκδίκηση της θέσης του γραμματέα της ΝΔ ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του τομέα συνδικαλιστικού Φίλιππος Ταυρής, μετά τον ορισμό του ως υπεύθυνος για την οργάνωση του επερχόμενου Συνεδρίου του κόμματος.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Ταυρής αναφέρει:

«Η απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να με ορίσει επικεφαλής των οργανωτικών διαδικασιών για το επερχόμενο Συνέδριο του Κόμματος, αποτελεί για εμένα ξεχωριστή τιμή, αλλά και μέγιστη ευθύνη.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, υποσχόμενος ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης, με την οποία με περιέβαλε. Μετά από την απόφαση αυτή του Προέδρου, ως αυτονόητη πράξη ευθύνης ήταν η μη υποβολή υποψηφιότητας μου για την ανάδειξη του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος, με δεδομένο μάλιστα το διακριτό ρόλο που θα πρέπει να έχει ο επικεφαλής εκάστου οργάνου».

Η εκλογή γραμματέα έχει ορισθεί για την Πέμπτη 30 Αυγούστου και εξελίσσεται σε «μονομαχία» των βουλευτών Νικήτα Κακλαμάνη, που είχε δηλώσει πρώτος την υποψηφιότητά του, και Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...