Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Ο Δένδιας να αφήσει τα μεγάλα λόγια και να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή

Με σκληρό τρόπο απευθύνεται η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στον υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Νίκο Δένδια, με αφορμή τα επεισόδια που έγινα στην Ραφήνα όπου Χρυσαυγίτες έσπασαν πάγκους αλλοδαπών σε θρησκευτική πανήγυρη.

Η Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στην επίθεση της Χρυσής Αυγής σε αλλοδαπούς στην Ραφήνα τόνισε ότι «οι ενέργειες της Χρυσής Αυγής είναι πράξεις παρανόμων και ως τέτοιες πρέπει να αντιμετωπίζονται», και κάλεσε τον Νίκο Δένδια «να αφήσει τα μεγάλα λόγια και να επιβάλει την τάξη».

«Η παρανομία δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με παρανομία και βία. Η αστυνομία και τα εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας έχουν την ευθύνη να πατάξουν το παραεμπόριο», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως δεν πρέπει να υπάρξει «καμία ανοχή στους ακροδεξιούς καιροσκόπους και λαϊκιστές».

Σημείωσε δε ότι «όποιος πολίτης υπερασπίζεται τέτοιες τακτικές θα πρέπει να γνωρίζει ότι απλά περιμένει να έρθει και η σειρά του, να γίνει και αυτός θύμα της τρομοκρατίας των "ταγμάτων εφόδου" της Χρυσής Αυγής».

Σημειώνεται πως πέραν των επεισοδίων στην Ραφήνα, άλλο ένα «κλιμάκιο» της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή του κόμματος Κώστα Μπραρμπαρούση, έσπασε πάγκους αλλοδαπών οι οποίοι πουλούσαν την πραμάτεια τους χωρίς να έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...