Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, με τον υποψήφιο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Σταύρο Μαλά


Ο πρόεδρος της  ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος  από τον γραμματέα της ΔΗΜΑΡ  και βουλευτή Επικρατείας, Σπύρο  Λυκούδη, συναντήθηκε σήμερα με τον υποψήφιο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Σταύρο Μαλά και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ Νίκο Κατσουρίδη. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Φώτης Κουβέλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

«Με τον κ. Μαλά συζητήσαμε την οικονομική κατάσταση, τόσο της Ελλάδας, όσο και της Κύπρου. Και ήταν κοινή η εκτίμησή μας ότι η οικονομική δυσχερής  πραγματικότητα των δύο χωρών βρίσκεται και αναπτύσσεται σε μια συνολικότερη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.
Έχουμε σταθερή την άποψη  ότι η λύση του Κυπριακού πολιτικού  ζητήματος δεν μπορεί να γίνει με κάποια χαλαρή Ομοσπονδία η οποία εκ των πραγμάτων θα οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση. Χρειάζεται μία λύση, η οποία θα βλέπει το παρόν και τον μέλλον και η οποία θα εξασφαλίζει την επίλυση του πολιτικού ζητήματος της Κύπρου.
Πράγματι η ελληνική πραγματικότητα μπορεί να δανείζει τις  αρνητικές εμπειρίες από την  ένταξη στο μνημόνιο, μπορεί να δανείζει εμπειρίες αλλά και αναζητήσεις  σε σχέση με την έξοδο προς τα μπροστά.
Μέσα  σε όλα αυτά διεξάγεται ο προεκλογικός αγώνας στην Κύπρο. Εμείς ευχόμαστε ο Κυπριακός λαός να δώσει εντολή με την ψήφο του να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Πολύ δε περισσότερο ότι η εξέλιξη των πολιτικών ζητημάτων της Κύπρου αντανακλούν και στην ελληνική πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...