Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Κεδίκογλου: Βιάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίσει - ΣΥΡΙΖΑ: «Μοιραία και άβουλη» η κυβέρνηση

«Βιάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίσει για το αδιέξοδο στο Eurogroup. Δεν βλέπει ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα δεν κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, επισημαίνοντας ότι για πρώτη φορά το αδιέξοδο δεν το χρεώθηκε η Ελλάδα, ότι για πρώτη φορά διαφώνησαν άλλοι για πρόσθετη βοήθεια προς τη χώρα μας και πως αυτό ήταν το αποτέλεσμα της πολιτικής που ακολουθήθηκε τους τελευταίους μήνες.

«Αν είχαμε υιοθετήσει τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα δεν θα διαφωνούσαν μεταξύ τους πώς θα μας βοηθήσουν, θα συμφωνούσαν πλήρως να μας πετάξουν έξω. Βιάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίσει το αδιέξοδο. Να δούμε τι θα πει όταν το αδιέξοδο αρθεί και δοθεί η βοήθεια στην Ελλάδα», προσέθεσε ο κ. Κεδίκογλου.

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την κυβέρνηση «μοιραία και άβουλη», που «σπεύδει καθημερινά να απαντάει στην κριτική και στις προτάσεις που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, χωρίς να μας πει ακόμη ποια είναι η άποψή της για τη βιωσιμότητα του χρέους και το αδιέξοδο που έχει προκύψει».

Κατηγορεί, επίσης, τους κυβερνώντες ότι «εκτός τόπου και χρόνου, εγκλωβισμένοι στη στρατηγική της πλήρους υποταγής στην καταστροφική πολιτική της κ. Μέρκελ, για άλλη μία φορά εκτίθενται ανεπανόρθωτα στην ελληνική κοινωνία».

www.kathimerini.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...