Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Παπαδημούλης : Δεν είπαμε ότι όλοι οι στόχοι μας είναι άμεσα πραγματοποιήσιμοι

«Παραμένουμε σταθεροί στην προεκλογική μας δέσμευση: Ακύρωση του Μνημονίου, επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν είπαμε ότι το σύνολο των στόχων μας είναι άμεσα πραγματοποιήσιμο» δηλώνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
 

Μιλώντας στον Τύπο της Κυριακής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο στρατηγικός μας στόχος είναι σοσιαλισμός με δημοκρατία και ελευθερία. Εμείς όμως δεν λέμε 'στις 18 σοσιαλισμός'» και συμπληρώνει: «Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι θα πατήσουμε ένα κουμπί και θα ξαναγυρίσουν τα πράγματα εκεί που ήταν το 2008 ή το 2009. Εμείς δεν επιθυμούμε την Ελλάδα της φούσκας που μας κληροδότησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Φιλοδοξούμε να βάλουμε φρένο στον υφεσιακό κατήφορο».

Σε ερώτηση αν «βγαίνουν τα κουκιά» για σχηματισμό κυβέρνησης σε περίπτωση που γινόταν εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν πρώτος, ο κ. Παπαδημούλης απαντά ότι «όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, με γνώμονα την εντολή του λαού και τη λαϊκή ψήφο, το πρόγραμμά μας και την ανάγκη για αξιόπιστα πρόσωπα στο τιμόνι της χώρας, θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να υπάρξει κυβερνητική πλειοψηφία».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...