Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Νέα Δημοκρατία για ΣΥΡΙΖΑ: Γεννήθηκε επισήμως το κόμμα της δραχμής

Η ομιλία του Αλ. Τσίπρα προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ απάντησε και στην ανακοίνωσή της ΝΔ κάνοντας λόγο για "πολιτική χυδαιότητα".


Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει σε ανακοίνωσή της: "Σήμερα είναι η ιστορική ημέρα της προσπάθειας να ενωθούν η συνιστώσα που ονειρεύεται τη δραχμή και τη χρεοκοπία, η συνιστώσα που απειλεί με λιντσάρισμα βουλευτές, αλλά και ξένους επενδυτές, η συνιστώσα που υποστηρίζει την τρομοκρατία και τους κουκουλοφόρους, η συνιστώσα που φαντασιώνεται την Ελλάδα με κατοίκους μόνον λαθρομετανάστες, η συνιστώσα των εργατοπατέρων του κρατισμού, η συνιστώσα που ονομάζει τα Σκόπια 'Μακεδονία'. Ο κ. Τσίπρας σήμερα ζει το όνειρό του, γεννήθηκε επισήμως το κόμμα της δραχμής".


Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ήταν άμεση, ενώ στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Η πολιτική χυδαιότητα του κόμματος του κ. Σαμαρά δεν έχει όρια και είναι ενδεικτική του ήθους και του πανικού που έχει κυριεύσει το κυβερνητικό στρατόπεδο. Τους ενημερώνουμε ότι η δυναμική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν ανακόπτεται με τέτοιου είδους φαιδρότητες. Με ενδιαφέρον αναμένουμε να μάθουμε αν η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκφράζει και τους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...