Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Σαμαράς: Η Ελλάδα δεν είναι μόνη σε αυτή την προσπάθεια


Την αισιοδοξία του για το μέλλον της χώρας έπειτα από τη συμφωνία των εταίρων εξέφρασε ο πρωθυπουργός σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του που μεταδόθηκε στο 14ο Ετήσιο Συνέδριο της Capital Linlk με θέμα την Ελλάδα.

Στο μήνυμά του ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι ο ελληνιός λαος έχει υποβληθεί σε οδυνηρές θυσίες, ενώ χαρακτήρισε τα μέτρα σκληρά αλλά αναγκαία.

Στη συνέχεια, ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε την αναγκαιότητα διαμόρφωσης του απαιτούμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος για προσέλκυση επενδύσεων και ανάπτυξης. Επίσης, σημείωσε ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνη και ότι «μπορούμε να υπολογίζουμε όχι μόνο στους Ευρωπαίους Εταίρους, αλλά σε συμμάχους και φίλους, όπως στην οικονομική και επιχειρηματική κοινότητα των ΗΠΑ», επισημαίνοντας τον «σημαντικό ρόλο» των Ελληνοαμερικανών.

Στο συνέδριο που είχε τίτλο «Οικοδομώντας μια νέα Ελλάδα» εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος έδωσε διαίτερη βαρύτητα στις διαρθρωτικές αλλαγές και στο νομοθετικό πλαίσιο για επενδύσεις, υπογραμμίζοντας τη διαδικασία ταχείας αδειοδότησης.Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...