Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ με την υφυπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας

Panel 2
Emily Haber (Photo credit: boellstiftung)
Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ με την υφυπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας
Αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς αποτελούμενη από τον Υπεύθυνο Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής Γεράσιμο Γεωργάτο, τον Υπεύθυνο Πολιτικού Σχεδιασμού Σάκη Παπαθανασίου και τον Οργανωτικό Υπεύθυνο Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, συναντήθηκε σήμερα με τη γερμανίδα Υφυπουργό Εξωτερικών Emily Haber και τον γερμανό Πρέσβη Wolfgang Dold.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, είχε ως αντικείμενο την αποτίμηση της πρόσφατης απόφασης του Eurogroup και τις μεταρρυθμίσεις στο κράτος και στη δημόσια διοίκηση που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση.

Η γερμανίδα υφυπουργός εξέφρασε την εκτίμησή της για τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζει η ΔΗΜΑΡ τα προβλήματα της χώρας, καθώς και τη στήριξη της γερμανικής κυβέρνησης στην προσπάθεια για μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη.

Η αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ ενημέρωσε λεπτομερώς τη γερμανική πλευρά για το έργο που επιτελείται και υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων στη μεταβατική αυτή περίοδο που διέρχεται η χώρα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...