Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Ρ. Δούρου: «Άβουλη και απούσα από τις κρίσιμες εξελίξεις η κυβέρνηση»

«Άβουλη και απούσα από τις κρίσιμες εξελίξεις» για τον κοινοτικό προϋπολογισμό χαρακτηρίζει την κυβέρνηση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, σε ανακοίνωσή της... με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες.

«Χωρίς να έχει επεξεργαστεί γραμμή συμμαχιών με στόχο να επηρεάσει την πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση σε μια Ένωση όπου πλέον επικρατεί η ανοικτή σύγκρουση των εθνικών συμφερόντων, η κυβέρνηση Σαμαρά επιβεβαίωσε αυτό που ήδη είχε διαφανεί εδώ και καιρό: ότι δηλαδή δεν διαθέτει καμία στρατηγική για τα κρίσιμα, καθοριστικά ζητήματα», σχολίασε η κ. Δούρου.

Η βουλευτής καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι πήρε μέρος στη σύνοδο χωρίς να έχει διαμορφώσει σαφή στρατηγική μετώπων με άλλες χώρες προκειμένου να αποτραπούν οι διαφαινόμενες αρνητικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά το αγροτικό και το ταμείο συνοχής.

«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, η κυβέρνηση Σαμαρά αποδεικνύεται ανίκανη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που απαιτεί το συμφέρον της χώρας και εγκαταλείπει τις τύχες της στα χέρια άλλων χωρών και κυβερνήσεων», επισήμανε η κ. Δούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...