Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

Oλοκληρώθηκαν οι συναντήσεις Σαμαρά με τον Ευ. Βενιζέλο και τον Φ. Κουβέλη - 2 VIDEOS

Λίγο μετά τις 20:00 ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη.

Οι δηλώσεις Κουβέλη

Την ανάγκη σε πρώτη φάση να γίνει τουλάχιστον η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ υπογράμμισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό εν όψει του Eurogroup της Τρίτης.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους, ο κ. Κουβέλης υποστήριξε πως η η Ελλάδα δεν πρέπει να βρεθεί στη διελκυστίνδα ΕΕ και ΔΝΤ «Η προσπάθειάς μας είναι μετά την εκταμίευση να εφαρμοστεί άμεσα ένα βιώσισμο κοινωνικά και οικονομικά σχέδιο με άξονα την ανάπτυξη του τόπου» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε ακόμη πως στη συνάντηση συζητήθηκαν και ζητηματα που έχουν να κάνουν με την αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


Oι δηλώσεις Βενιζέλου

Η Ελλάδα εκπλήρωσε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της και τώρα είναι πλέον η ώρα να λάβουν οι εταίροι της Ελλάδας οριστικές και αξιόπιστες αποφάσεις γιατί ούτε η Ελλάδα ούτε η πλειονότητα των χωρών της ευρωζώνης αντέχουν καθυστερήσεις ή ασάφειες, επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό.

Το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό, επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνοντας στη συνέχεια λόγο για μια νέα αφετηρία που έχει ανάγκη η Ελλάδα και θα αρχίσει να διαφαίνεται τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα επιτέθηκε κατά αυτών που «επενδύουν στο θάνατο της χώρας» και για κόμματα και επιχειρηματίες που θα έχουν οφέλη από αυτόν. «Θα διαψευστούν οικτρά», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Οι Έλληνες πάσχουν και αγωνιούν, κατέληξε τέλος ο Ευ.Βενιζέλος, αλλά γνωρίζουν ότι αυτή είναι η μόνη ασφαλής οδός για να κερδίσει η Ελλάδα την αυτοδυναμία της.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...