Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Κουβέλης: Κρίσιμο σταυροδρόμι το 2013

«Το 2013 βρίσκει τη χώρα σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι», γράφει ο Φώτης Κουβέλης σε άρθρο του στην εφημερίδα «ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», επισημαίνοντας ότι «οι αποφάσεις του πρόσφατου Eurogroup αποτελούν εφαλτήριο για την Ελλάδα που θέλει να αλλάξει».

Στο άρθρο του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τονίζει μεταξύ άλλων ότι «οι αποφάσεις αυτές αποτελούν το πρώτο και κύριο βήμα για τη σταθεροποίηση της οικονομίας και την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Βάζουν τέλος στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια των προηγούμενων μηνών».

«Οι εξελίξεις αυτές άλλωστε, επιβεβαιώνουν την ορθότητα της ΔΗΜ.ΑΡ. να στηρίξει την κυβέρνηση εθνικής ευθύνης. Από δω και πέρα πρέπει να κλείσει οριστικά η συζήτηση γύρω από τα μέτρα περικοπών και να ανοίξει ουσιαστικά ο διάλογος για την επόμενη μέρα, με την εξάλειψη όλων των παθογενειών και την υπέρβαση όλων των ανεπαρκειών που μας οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα», υπογραμμίζει ο κ. Κουβέλης.

Ο Φώτης Κουβέλης, σημειώνει ότι «για να προωθηθούν οι πολιτικές ανασυγκρότησης της χώρας θα πρέπει να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ της πολιτικής και των πολιτών, μέσα από την εγκαθίδρυση μιας διαφανούς και αξιοκρατικής διακυβέρνησης».
«Η ΔΗΜ.ΑΡ. θα συμμετέχει σε ενεργά σε αυτή την κατεύθυνση, διατηρώντας την πολιτική της αυτονομία και επιδιώκοντας η κυβερνητική πολιτική να έχει το αποτύπωμα και της δικής της συμβολής προς όφελος της κοινωνίας», καταλήγει ο κ. Κουβέλης.

Διάβαστε αναλυτικά όλο το άρθρο του Φώτη Κουβέλη (κάντε ΚΛΙΚ πάνω στο άρθρο για να μεγαλώσει)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...