Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Παραίτηση Παπούλια ζητά ο Καρατζαφέρης


Να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ζητά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, προκειμένου να διαχωρίσει την θέση του από τα όσα συμβαίνουν στην χώρα. Την ίδια ώρα κάνει λόγο για ευτελισμό της Βουλής σχετικά με τη ψηφοφορία για τη λίστα Λαγκάρντ.

Σε δηλώσεις του σήμερα από τη Λάρισα, ο Γ. Καρατζαφέρης επανέλαβε τα όσα έγραψε σε ανοιχτή επιστολή, η οποία φιλοξενείται σήμερα στην κομματική εφημερίδα “ΑΛΦΑ ΕΝΑ”.

Όπως ανέφερε, συγκεκριμένα, “ο μόνος ο οποίος μπορεί να σώσει την χώρα από περαιτέρω ευτελισμό και να δώσει την δυνατότητα να επιστρέψει η αξιοπρέπεια σε αυτόν τον τόπο είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, γι’ αυτό και πρέπει να παραιτηθεί”, τονίζοντας ότι “εάν παραμείνει θα είναι συνένοχος των άλλων”.

Σχολιάζοντας τη ψηφοφορία στη Βουλή για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ, μίλησε για ευτελισμό. “Καλά θα κάνουν οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης να καταλάβουν που οδηγούν τον τόπο”, επεσήμανε και συνέχισε: “Αυτό που έγινε τις τελευταίες μέρες μπορεί να παρομοιαστεί μόνον με ότι έγινε το 1985 με τον Στεφανίδη προκειμένου να εκλεγεί ο Σαρτζετάκης. Είναι ντροπής πράγματα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...