Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Επίθεση Παπαρήγα σε Τσίπρα για το ταξίδι στις ΗΠΑ... |


«Η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει μια δικομματικού τύπου αντιπαράθεση από τα παλιά« δήλωσε στον Τύπο της Κυριακής η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα,ενώ χαρακτήρισε «γελοία την εμμονή της ΝΔ να ζητάει από το ΣΥΡΙΖΑ δέκα φορές την ημέρα δηλώσεις καταδίκης για την τρομοκρατία», κατηγορώντας παράλληλα το ΣΥΡΙΖΑ ότι μετά και την πρόσφατη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ, δεν αποτελεί πλέον λύση για τα λαϊκά στρώματα.

Μιλώντας για την τρομοκρατία, η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι «αυτές οι ενέργειες στρέφονται εναντίον του λαού και των αγώνων του, γιατί διευκολύνουν όσους επιδιώκουν να τον αποπροσανατολίσουν, να τον εκφοβίσουν, να ενισχύσουν τους μηχανισμούς καταστολής», προσθέτοντας ότι δεν είναι εύκολο να προσδιοριστεί ο σκοπός αυτών των ενεργειών, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αξιοποιεί αυτά τα περιστατικά».

Συνεχίζοντας, η κ. Παπαρήγα, σχολίασε το ταξίδι του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι «όλοι αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ γιατί προεκλογικά υποστήριζε ότι θα ακυρώσει μνημόνια και δανειακές συμβάσεις, θα έμειναν άφωνοι με το περιεχόμενο των όσων είπε" και έκανε λόγο για «χωρίς προηγούμενο θαυμασμό» του Αλέξη Τσίπρα «για την αμερικανική κυβέρνηση μπροστά στους εκπροσώπους των αμερικανικών μονοπωλίων».

Σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών, η γγ του ΚΚΕ εκτίμησε ότι δεν υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να συνεκτιμηθούν και κάλεσε τον λαό «να μην δώσει πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση», ενώ μιλώντας για τις ιδιωτικοποιήσεις τόνισε ότι « οι όποιες επενδύσεις επιχειρηματικών ομίλων θα έχουν ως κριτήριο την ακόμη μεγαλύτερη κερδοφορία τους».

Κλείνοντας, δήλωσε ότι το ΚΚΕ δεν θα πει όχι στης συγκρότηση επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, ειδικότερα αν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθηση ότι «το σύστημα θα κρύψει την δικαιοσύνη».Πηγή:  iefimerida.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...