Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Καμμένος: Στο συνέδριο η κυβερνητική πρόταση των ΑΝΕΛ

Το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που ξεκινάει το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, «θα διαμορφώσει την κυβερνητική πρόταση του κόμματος, που θα αποτελεί την κορμό οποιασδήποτε συζήτησης για την διακυβέρνηση της χώρας», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Το συνέδριο, στο οποίο θα λάβουν μέρος 1700 σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, θα εκλέξει τον πρόεδρο του κόμματος, καθώς και τα 124 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου.

Το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος θα απαρτίζεται από τα 124 εκλεγμένα μέλη, καθώς και τους πρώην και νυν βουλευτές και την πρόεδρο της νεολαίας, οι οποίοι θα συμμετέχουν ex officio.

Στο συνέδριο θα ψηφιστεί το καταστατικό και η ιδεολογική πλατφόρμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το ιδεολογικό πλαίσιο στο οποίο θα κινείται το κόμμα. Επίσης, θα ψηφιστεί και το πρόγραμμα, «η εθνική πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων», το οποίο θα συζητηθεί θεματικά ανά ενότητες.

Το ιδρυτικό συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» και η ομιλία του κ.Καμμένου θα γίνει στις 12 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί απευθείας από την κρατική τηλεόραση.

Όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος είναι «το πρώτο συνέδριο κινήματος που γίνεται με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, με εκλεγμένα όλα τα μέλη. Η παρουσία των εκπροσώπων των Μεταρρυθμιστών και των Αντιφεντεραλιστών της ΕΕ δείχνει και την πολιτική κατεύθυνση του κινήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...