Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: «Νέα διαδικασία εξευτελισμού και υποβάθμισης του κοινοβουλίου»

Για «νέα διαδικασία εξευτελισμού και υποβάθμισης του κοινοβουλίου» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, στηλιτεύοντας την επιλογή της κυβέρνησης να φέρει, σε ένα άρθρο... «για τυπική και μόνο επικύρωση» το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή.

«Για τους υποστηρικτές του μνημονίου, το κοινοβούλιο, οι βουλευτές, η αντιπολίτευση δεν έχουν καμία αξία απέναντι στις απαιτήσεις των δανειστών. Το ίδιο και ο ελληνικός λαός, που παρακολουθεί τους εκπροσώπους της κυβέρνησης να υποστηρίζουν τώρα τα νέα μνημονιακά μέτρα με την ίδια θέρμη που όλο το προηγούμενο διάστημα», σχολίασε σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Επαναλαμβάνει παράλληλα τα περί «κρυφής ατζέντας κυβέρνησης και τρόικας» για την επιβολή νέων μέτρων μείωσης των μισθών και των συντάξεων μετά τον Ιούνιο.

«Κάθε μέρα που περνά με αυτήν την κυβέρνηση στην εξουσία και το μνημόνιο σε εφαρμογή είναι καταστροφική για την Ελλάδα και την Ευρώπη», τονίζει, προσθέτοντας ότι «μόνος δρόμος απεμπλοκής από την πολιτική της λιτότητας, των απολύσεων και της διάλυσης του κοινωνικού κράτους είναι η στήριξη ενός ριζοσπαστικού προγράμματος ανασυγκρότησης της οικονομίας και της κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...